Geconcentreerd Schrijven met Omm

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Ommwriter, simpeler kun je schrijven niet maken. Het programma drukt alle andere schermen op je Mac aan de kant en maakt van het schrijven een andere experience. Je toetsen gaan anders klinken, je scherm geeft warm gekleurd licht, een tapijt van subtiele klanken brengen je dieper in je concentratie en je kunt onmogelijk lastiggevallen worden met opmaak en bestandsbeheer. Om dat aan de gebruiker uit te leggen heeft Omm het simpelste filmpje gemaakt dat we kennen. Een blank scherm wordt langzaam volgetikt met het Ommwriter programma. De muziek komt uit dezelfde bron en we horen de aanslag van de toetsen. Kortom: je bent al begonnen. Ommwriter kun je gratis downloaden en gebruiken.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.