Interactieve Viral Peugeot

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Peugeot lanceert een viral die je makkelijk 10 minuten bezig houdt. Zeker als je gaat klikken om het verhaal steeds een vervolg te geven. De film gaat over de lotgevallen van een man, die van de ene in de volgende uitzichtloze situatie verzeild raakt. Op elk dieptepunt krijgen we de simpele vraag: “Let your Body Drive, Yes or No?” Wat je ook kiest, het wordt altijd amusant. Of je na afloop ook naar de dealer stapt, is twijfelachtig. Maar de aandacht krijgt Peugeot 208 wel. De Engelstalige film werd op 8 februari gelanceerd en werd al door 437.379 mensen gezien. Daarnaast startte 2 dagen geleden de campagne voor de SUV (Peugeot 4008) en heeft vandaag de eerste 2.000 kijkers nog niet bereikt.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.