Geschilderde Animatie

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Deze animatiefilm heeft onwerkelijke trekjes. Het is een tip van Vivian Monteban en toont een jonge schilder die er zelf het volgende van zegt: “Mijn naam is Thijme Termaat, en ik ben geboren op 19 januari 1987 in het West-Friese dorpje Ursem. Al van jongs af aan was tekenen een van mijn grootste hobby’s. Na de HAVO ben ik naar de Design Academy Eindhoven gegaan. Daar is mijn passie voor het schilderen ontstaan nadat ik op mijn kamer voor het eerst een portret op doek schilderde. Ik wilde niets anders doen en na twee maanden heb ik een punt achter mijn studie gezet en ben ik weer thuis gaan wonen om aan mijn ontwikkeling als autonoom beeldend kunstenaar te werken.”
Zijn film scoorde inmiddels meer dan een half miljoen hits en laat zien dat het hem niet aan energie ontbreekt. Denk niet na de eerste minuut dat je het gezien hebt…

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.