Safety Flight Instructions

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Wie niet verder leest, maar meteen de film bekijkt… zal toch iets vreemds opmerken. Het kan een hele poos duren voordat je in de gaten hebt wat er precies gedaan is. Voor degenen die de film gezien hebben, hier de toelichting: Weer zo’n eindeloze en voorspelbare video (3,5 minuut) van veiligheidsvoorschriften in het vliegtuig. Toch doet Air New Zealand een geslaagde poging om het iets origineler aan te pakken en heeft de crew het hele verhaal naakt laten presenteren. Ware het niet dat elk optredend bemanningslid is bewerkt met body paint. De kans dat er nu werkelijk nog iemand naar de instructies luistert, is natuurlijk klein. Maar de maatschappij bereikt nu wel een forse online doelgroep. De film werd in 2,5 jaar tijd door meer dan 6,5 miljoen kijkers gezien. Al laat het publiek laat zich natuurlijk compleet afleiden door weggemoffelde navels en lichaamsdelen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.