Italië in the Picture

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Autonome filmmakers beleven gouden tijden, zou je denken. Wie écht goed is krijgt alle aandacht. De mindere goden verdrinken in de oceaan van YouTube-vergetelheid. Onze vorige Verbeelding-Docu liet zien hoe de mediawereld verandert. Iedereen kan het, iedereen doet het. Maar bij filmmaken overleeft alleen kwaliteit. We hadden Globetrotter Matthew Brown al eerder op de korrel met zijn prachtige Spanje clip. Nu deed hij mee aan The Digital Diary project voor camera geeks. Met oudjaar sloot de wedstrijd en was Matthew uiteraard weer nummer 1. Zijn film kreeg 240.000 kijkers in drie maanden tijd op meerdere platforms. Matthew heeft van reizen zijn Permanent Vacation gemaakt. Maar met een hoofdprijs van 3.800,- blijft dat wellicht een tikje marginaal.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.