The game has changed

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

The game has changed, is de kop boven de uitnodiging voor het internationale meerdaagse festival FITC. Het eerstvolgende is FITC Amsterdam 2012 op 27-28 februari 2012. HTML5 gaat de hele communicatieindustrie zo be├»nvloeden dat het voor traditionele reclamebureaus onhaalbaar is te blijven bestaan, zegt de film. Deze film neemt daarmee een voorschotje en de presentator beschrijft het horrorscenario voor reclamemensen en marketeers. De sleutelwoorden van het event zijn: Future | Innovation | Technology | Creativity en is bedoeld voor ‘digital creators‘. Daaronder vallen alle designers, motion graphics artists, digital artists digitale projectontwikkelaars. Deze short film is geproduceerd door Saatchi & Saatchi Canada, Tool, Pirate, Rooster and Lunch.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.