De creatieve digitale revolutie

 • Delen op Facebook
 • Delen op Twitter
 • Delen op LinkedIn

In de afgelopen 10 jaar zijn veel van de wetten, werkwijzen en mogelijkheden van de traditionele media veranderd. Bijna iedereen kan een film maken en met een simpele computer heb je een geluidstudio in huis. Wat doet dat met makers? En leidt dit tot creatieve democratie of middelmatigheid. PressPauzePlay is een documentaire van deze tijd. Je kunt hem namelijk gratis kijken, of gewoon kopen via itunes, de muziek is gratis te luisteren bij Spotify (echt de moeite waard!) en online wordt iedereen betrokken in het hele proces. En dat betekend zeker geen mindere kwaliteit. Prachtige filmmuziek, iconen uit de industrie en prachtig beeld.

Reacties
 1. Frans Jansen op 19/01/2012

  Digitale Creative voeding is als een #Apple bij Willem Tell/Altijd raak . /@bronsenius on twitter .

  Beantwoorden
 2. Frans Jansen op 19/01/2012

  CREATIVITEIT / Ervaringen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

  Beantwoorden
 3. Frans Jansen op 24/01/2012

  Een en al Verwondering over hoe Uw Blog verder op me gaat inwerken.

  Beantwoorden
  • Stijn Halfens op 24/01/2012

   Leuk om te lezen dat het inspireert. Klik vrolijk rond, er is genoeg moois te zien!