stopmotion animatie

 • Delen op Facebook
 • Delen op Twitter
 • Delen op LinkedIn

Dat we bij T36 een zwak hebben voor animatie was al bekend. Afgelopen week hebben wij weer een eigentijdse vorm verkend. Aan het rijtje van infographic animatie, videoscribing en 3D kunnen we nu het genre Stop-Motion toevoegen. Voor een zorgverlener namen we een film in productie over de visie op communicatie voor het komende jaar. In plaats alles te tekenen en grafisch na te bewerken besloten we echte objecten te zoeken en zelf te maken. Het was een drukke week vol inkoop, handwerk, knippen, modelleren, stylen en plakken. Maar we zijn ook gesterkt in de gedachte dat deze vorm tot heel effectieve communicatie in staat is. Deze time-lapse film begint om 13.00 waardoor het eerste dagdeel van de opnamen al was gemist.

Reacties
 1. Frank op 30/01/2012

  Mooi filmpje…..Alleen jammer van dat bierflesje tijdens het WERK, STIJN!

  😉

  Beantwoorden
 2. Silvano op 30/01/2012

  Het is dan ook geen werk maar een passie. Mag het dan?

  Beantwoorden
 3. Visie op Management in Zorg – T36 MEDIA op 12/03/2012

  […] Steerneman en communicatie manager Marion Schmitz. Elders in dit blog staat bovendien een aardige making of van deze […]

  Beantwoorden