Sneeuwwitje

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Dit is de trailer van de film ‘Sneeuwwitje’ zoals we die nog niet kenden. Actrice Kristen Stewart speelt Snow White and the Huntsman, een moderne versie van het klassieke sprookje. En ook in deze film is er een boze koningin (de Oscarwinnares Charlize Theron). Regisseurs Rupert Sanders en Joe Roth hebben er zo te zien een spektakelfilm van gemaakt, waarin legers, monsters en veel stunts & effecten de revue passeren. Wellicht aangemoedigd door het succes van Harry Potter en Lord of the Rings heeft men de productie niet zuinig aangepakt. En het feit dat deze trailer al bijna 100.000 keer op YouTube bekeken werd, geeft aan dat er nogal belangstelling voor bestaat. We zullen tot 7 juni 2012 moeten wachten, want dan pas verschijnt de productie in de bioscoop.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.