Op één Ademteug

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

BBC biedt ruimte aan de beste verhalenvertellers van dit moment. En kan het zich veroorloven kosten noch moeite te sparen om de wereld af te reizen, op zoek naar bijzondere thema’s. Zoals een bezoek aan het Bajau volk, dat in de het Maritieme Zuid Oost Azie leeft. Mannen beschadigen op jonge leeftijd al hun trommelvliezen, om daarmee later goed te kunnen duiken. In de geluidbewerking van deze scene is dat gegeven bijna hoorbaar. Deze jager wandelt 2,5 minuut over de zeebodem op 20 meter diepte, op zoek naar vis. Het commentaar bij deze serie is van ongekende kwaliteit en verhevigt de scene in alle opzichten. Een voorbeeld van een TV-film die internationaal aan tal van stations verkocht wordt.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.