Online Advertising

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Langzaam maar gestaag ontwikkelt YouTube zich tot een toonaangevend media-platform. De site die in 2006 door Google werd overgenomen had in 2010 een omzet van 700 miljoen dollar en maakte in dat jaar de eerste winst. De adverteermethoden worden steeds geraffineerder en zullen op termijn serieuze aandelen verwerven in mediabestedingen. Eigenaar Google lanceert nu steeds meer reclameopties voor Europa. Op dit moment is de onbekendheid met de mogelijkheden de grote beperking. Mediabureaus zijn vaak onervaren met het platform en beheersen nog niet het inzicht hoe je camapgnes met behulp van YouTube kunt optimaliseren. Om die drempel te verlagen produceert YouTube een hele reeks instructiefilms en aardige commercials. Op informatieve kanalen zijn de details te vinden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.