Architectuur voor Liefhebbers

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Architecten zullen de meeste stapelingen uit deze film onmiddellijk herkennen. Het zijn stuk voor stuk bekende bouwwerken, hoofdzakelijk uit de VS. Wie het allemaal wat minder bekend voorkomt, kan naast de film een tweede scherm openen en in Google Afbeeldingen de corresponderende gebouwen opsporen. De film – eigenlijk zijn het korte stukjes aan elkaar gemonteerd – is met huishoudelijke spullen en toch stijlvol gemaakt en zou op websites van sommige architecten niet misstaan. Omdat het een speelse, toegankelijke passie voor gebouwde vormgeving uitdrukt. De film werd gepresenteerd op vierde ‘Encuentro de Arquitectura & Performance’ waarbij Ariadna Cantis de curator was.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.