Vrijwilligers in de Spotlight

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Het ziet er naar uit dat Vrijwilligerswerk steeds belangrijker zal worden in onze samenleving. Dit jaar is dan ook het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk (EJV). Om de vrijwilligers in Limburg te waarderen zal de stichting POVL (Provinciale Ondersteuning Vrijwilligerswerk Limburg) en de Provincie Limburg enkele provinciale prijzen uitreiken voor vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties, projecten en hun activiteiten.
Naar aanleiding van deze oproep om deel te nemen aan de Limburgse vrijwilligersawards werd de jury verrast door de vele mooie, ontroerende aanmeldingen. T36 maakte van de acht kandidaten een portret en plaatste die op een eigen YouTube kanaal voor de POVL. Via de website van de stichting POVL kan het publiek stemmen op de genomineerden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.