Vliegdekschip in 3,5 min.

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Als het om teamwork gaat is een vliegdekschip spreekwoordelijk. Wat gebeurt er in 24 uur op deze Aircraft Carrier ‘the USS Carl Vinson’ vroeg Sharon Kum-Matthews zich af en kreeg toestemming om een dag te draaien op het schip. Op de making-of-foto’s is te zien hoe deze short documentary is gemaakt. De beelden werden gemonteerd door The Seventh Movement uit San Francisco. Een team van liefhebbers die hun site hebben beperkt tot het doorlinken naar Facebook. Misschien was het wel toeval dat de film een regelrechte uitdaging is geworden voor Amerikaanse jongeren om te gaan voor een opleiding tot elitecorps. En geen toeval dat de commandant toestemming gaf tot dit verslag.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.