Virtuele Rit

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Deze fraaie animatiefilm geeft Google Streetview een nieuw dimensie. Het verhaal stelt niet veel meer voor dan een Toy-Story maar is wel sfeervol uitgevoerd. Bovendien legt deze film de inhoudelijke claim dat Google Streetview een “belevingsmedium” is, hetgeen alleen maar kan worden bevestigd. Een heel aardige film die ook in de keuze van muziek smaakvol is aangepakt. Gemaakt door regisseur Tom Jenkins. De film is gedraaid met Canon 5d MkII, Dragonframe Stop Motion software en customised slider. Er is gewerkt zonder vervanging van het beeldscherm.

Reacties
  1. Andreiitha op 09/03/2012

    Hill’s Cafetaria is een in Amerikaanse fifties-style iirngechte cafetaria te Bergharen aan Route 66 in het mooie Land van Maas en Waal.

    Beantwoorden