Ruimte vs Oorlog

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Jaarlijks verdampt 2,1 biljoen aan bestedingen aan oorlogen. Het totale budget van ruimteonderzoek en maanreizen bedraagt jaarlijks 38 miljard en wordt steeds minder. In 1969 zetten de eerste mensen voet op de maan, met als doel ons universum beter te begrijpen. Momenteel geven we buitensporig veel méér geld uit aan militaire missies. De communicatieafdeling van NASA heeft er werk van gemaakt. Nasa doet nu een oproep op de sociale media. Door prachtige films op youtube te plaatsen en iedereen aan te sporen om deze films via Facebook te verspreiden. Aan de teller te oordelen loopt het nog niet storm op hun Facebook Pagina, maar het is de moeite waard eens enkele afleveringen te bekijken.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.