Power to the People

 • Delen op Facebook
 • Delen op Twitter
 • Delen op LinkedIn

Social media, google, web 2.0, open source, open gouvernance, allemaal nieuwe ontwikkelingen van deze tijd. Maar hoe kunnen deze nieuwe verschijnselen ons leven verbeteren? En hoe zullen ze ons leven gaan beïnvloeden? Us Now, een documentaire van Ivo Gormley, heeft markante voorbeelden op rij gezet die de potentie van nieuwe media in kaart brengen. De nieuwe manier van denken die deze nieuwe media en technologieën met zich meebrengen, voelt voor velen nog onwennig. Waarschijnlijk schuilt daarin de reden dat de teller van deze film na bijna twee jaar op 300.000 kijkers blijft hangen. De documentaire is geproduceerd door Ivo Gormley en Hugh Hartford.

Reacties
 1. Pierre Maas op 21/11/2011

  Hey Stijn, wat een juweeltje!
  Verplichte kost voor overheid, gemeente, gezondheidszorg, verenigingen.

  Beantwoorden
  • Stijn Halfens op 22/11/2011

   Pierre, dank! Wij zijn het helemaal met je eens.. Dus verspreiden maar!