Online Kijken

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Nederlanders kijken steeds vaker online video. Er wordt steeds meer gekeken via een laptop, tablet of smartphone. Maar liefst 86% van de Nederlanders van 13 jaar en ouder zegt wel eens online video te kijken. Een derde daarvan geeft aan dat zij zelfs dagelijks online video kijken. Dit geldt voor alle doelgroepen volgens een herhaald onderzoek van MetrixLab, uitgevoerd in samenwerking met Ster, Microsoft Advertising, Mindshare en de taskforce online video van IAB. De campagne voor Regiobranding Zuid Limburg sluit daar naadloos bij aan. De kijkcijfers laten zien dat de films autonoom gevonden worden en daarnaast ook elkaar onder de aandacht brengen. Online Video komt in vele opzichten tot volwassenheid.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.