Yakult duikt in Storytelling

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

‘Little Bottle Big Story’ is de titel van een film van 6 minuten die de kijker zo interactief mogelijk betrekt bij de productie en werking van Yakult. De campagne is gebaseerd op Storytelling, waarbij het verhaal dat we als ‘entertaining’ consumeren wordt meegenomen naar de winkel, en ons daar ondersteunt bij de aanschaf van het product. Om dat in volle betekenis te beleven is het noodzakelijk om naar de website te gaan. Voor het zien van de vereenvoudigde film volstaat het bekijken hier. De film is een historische tocht van Japan in 1920 tot Yakult in Nederland nu. Er is bovendien een aansprekende Making Of van gemaakt, waar te zien is dat maquettebouw en 3D animatie werden gecombineerd.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.