Sloop Film

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Het aantal keren dat T36 werd gevraagd een bouwproces vast te leggen met film, is indrukwekkend. Zulke kostenverslindende momenten wil men immers documenteren. Maar ook dat is een kostbare liefhebberij, in het licht van de betekenis ervan. Want wie interesseert tien jaar later nog hoe een gebouw werd opgetrokken? Deze film vormt een aangename uitzondering, maar gaat dan ook over sloop. De sloop van deze brug vond plaats op de ochtend van zondag 10 April 2011. Ik was niet eerder op de A1 tussen Darlington en Dishforth maar je zou hopen dat de tunnel- en wegenbouwers van deze streek hier een voorbeeld aan nemen. Een mierenkolonie doet het niet na.
Gemaakt met de Canon 5Dmk2 op ca. 4.000 plaatjes.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.