Paths of Hate

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Terwijl Kuifje zijn eerste zalen draait in de bioscoop, analyseren critici waarom het nastreven van de realiteit in animatiefilms zo dodelijk is voor het genre. De bewegingen die Kuifje maakt zijn dan ook rechtstreeks ontleend aan acteurs, die elke scene spelen en worden verwerkt tot tekening (de zogenaamde motion capture techniek). Terwijl de animatiefilm toch eigenlijk bedoeld is voor gecreƫerde overdrijving. Voor liefhebbers van Animatiefilms hebben we vandaag een topper van dit moment. Paths of Hate is de shortfilm het luchtgevecht tussen een Messerschmitt en een Spitfire. De piloten gaan voorbij alle grenzen om elkaar in de ondergang te storten. In de Making Of zien we de indrukwekkende totstandkoming, toegelicht door maker Damian Nenow. Deze laatste is opgenomen op de Siggraph 2011. Tijdens zijn betoog is ca. 4 minuten van deze indrukwekkende shortfilm te zien.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.