High Speed Natuur Film

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Bestuiving van planten is cruciaal voor ons leven op aarde. Maar slechts zelden zagen we het in detail gebeuren. Filmmaker Louie Schwartzberg heeft het met high-speed camera’s zo ver gebracht, dat we nu vlijmscherp en in detail kunnen zien wat er nu eigenlijk in die miniatuurwereld gebeurt. Op TED 2011 vertelde hij zijn verhaal en toont hij na zijn inleiding van drie minuten enkele weergaloze scènes uit zijn film “Wings of Life”.
Het maken van natuurfilms is inmiddels een high-tech industrie waarbij alle denkbare technieken worden ingezet om het onmogelijke toch zichtbaar te maken. Met Time Lapse, macro, high speed en vele andere technieken. Het resultaat is verbluffend mooi en toont een fraaie nieuwe wereld.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.