Alpen-clip gaat Viraal

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Sebastien Montaz-Rosset maakte een mooie film van 2,5 minuut over de zomer in de Franse en Italiaanse Alpen. Een volstrekt persoonlijk, maar daardoor erg liefdevol portret van een seizoen, door hem zelf gevangen in de begrippen: sports, life style, art of living, culture and people. Er zijn steeds meer makers die op puur engagement en met wat basisvaardigheden in techniek heel opmerkelijke producten maken. De film biedt niet meer dan willekeurige (maar fraaie) impressies uit een dynamisch bergleven. Voor de technici vermelden we ook de equipement: editing: FCP7, lenzen: Canon 45 TSE 2.8, 50 1.2, 14 2.8., cameras: canon 7D & 5Dm2 en color grading Magic bullet looks.

Reacties
  1. Pierre Maas op 10/07/2012

    Nu zie ik waar de inspiratie voor onderstaande clip vandaag kwam 😉
    http://youtu.be/pSSHyFRjuhY

    Beantwoorden