Wall Street Suspense

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Precies een jaar geleden plaatste Journeyman Pictures deze film. “Overdose” gaat over de crisis die op komst is. En de voorspelling is beroerd: zo’n 370.000 kijkers voor dit slechte nieuws op YouTube. Journeyman heeft afgelopen maand een nieuwe reportage geplaatst die een ongekende instabiliteit van de beurzen laat zien. Twaalf minuten lang is die reportage van Journeyman.tv. Het programma focusseert op de wilde fluctuaties op de NewYorkse aandelenmarkt. Dertien triljoen dollar heeft Amerika geleend en steeds minder partijen in de wereld geloven dat deze natie dat bedrag ooit zal terugbetalen. Dat blijft niet zonder gevolgen. De beurs in Wall Street merkt dit verlies aan vertrouwen als eerste. In drie weken tijd verliest de beurs 2,9 triljoen dollar (in cijfers: $ 2.900.000.000.000.000.000). Deze film is maar zojuist online gezet door het online TV station en ca. 1.500 mensen durfden te kijken naar dit huiveringwekkende verhaal. De bus helt over de volle lengte over de ravijn, het moment van neerstorten is nog onbeslist. De strekking van de film is helder: “the mood in the US is decidedly edgy”.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.