Open Universiteit Animatie

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

De OU. Gewaardeerd in de nationale studenten enquête als beste universiteit met een 9..! Omdat de OU zo flexibel is want je kunt er je eigen onderwijs samenstellen. Uit onderzoek bleek deze vrijheid niet altijd helder te zijn voor het publiek. In plaats van een film met tevreden studenten besloten we inzicht te geven in de sterke punten van de OU. Dan kan de kijker zelf bepalen of hij past bij de doelgroep.
De animatie wordt ingezet door alle medewerkers van de OU. Via een online presentatie tool kunnen presentaties gemaakt en online gedeeld worden. Het OU-team heeft zo een tool om ook na de open dagen mensen thuis informatie te bieden. Alles online, alles meetbaar (Analytics) en alles deelbaar (embedding) door de OU community. Deze opdracht is in samenwerking met Studio Brandstof en Twelve o’clock uitgewerkt.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.