Online Campagne Inspiratie

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Stephen Wiltshire is autistisch en doordoor een bijzondere tekenaar. Hij heeft een buitengewoon visueel geheugen en kan door maar kort naar een stadsbeeld te kijken enorm veel onthouden en reproduceren in een tekening. Bank UBS beheert en investeert in de grote rijkdommen van de wereld. Om dat maatschappelijk wat aantrekkelijker te maken, associeert men zicht graag met buitengewone doorzetters en mensen met een bijzondere gave. Allemaal onder het motto “We Will Not Rest“. Zoals in deze Pecha Kucha talk al werd aangegeven; mensen, werknemers en klanten zijn in afnemende mate op zoek naar het hoogste inkomen of de grootste lease auto. Een groeiende groep zoekt inspirerende organisaties om zich bij aan te sluiten en neemt dat in de carrièrekeuze mee.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.