Masters Of The Media

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Deze film uit 2010 gaat over het monopolie in de media. Ze maakt op niet mis te verstane manier aanschouwelijk hoe het oude, brede spectrum aan mediapartijen tot een verontrustend kleine groep belangenpartijen is verschraald. Alle TV zenders blijken in handen van een zeer kleine groep multinationals. En het einde van die ontwikkeling is nog niet in zicht. De film illustreert dit op een fraaie, geanimeerde wijze. Het geluid is tot een minimum beperkt, muziek komt er amper in voor. De voicetekst is dan ook zeer doelmatig geschreven en alle geluiden zijn functioneel. Deze film is gemaakt door Rogier Klomp en Bart-Jan Kazemier. Met dank voor de tip door EJC, Maastricht, Sueli Brodin.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.