Inhaken op Campagne

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Deze geniale inhaker trek alle virale aandacht op de aankomkende film PussinBoots the Movie. De korte en vermakelijke verwijzing naar de viral die wij al eerder lanceerden hier, is nog maar 4 dagen op YouTube en trok nu al bijna 1,2 miljoen kijkers. Dreamworks heeft dat superslim aangepakt met deze viral die op het YouTube Kanaal PussinBoots wordt geboden, een kanaal met nu al bijna 7.000 abonnees. Die inhaker is zo werkzaam dat de cijfers de officiele filmtrailer compleet overtreffen (160.000 op YouTube). Zo ontstaat een campagne waar je alleen maar met groot respect naar kunt kijken. Want dit is een professionele manier van virale marketing, ondersteund door kostbare maar effectieve middelen. Chapeau voor Dreamworks, Paramount en Old Spice. In november komt de film uit (in 3D uiteraard).

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.