Hoe Verkoop je een Boek

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Deze film is de aanloop naar een boek van Steven Johnson. De film is gemaakt door de uitgever en trok in nog geen jaar bijna 1 miljoen kijkers. Dat helpt natuurlijk bij de verkoop. De premisse van het boek is dat creativiteit voortkomt uit een langdurig proces van “Collision of ideas”.
Je vindt deze film behalve bij de uitgever, ook op het YouTube kanaal theskyisthelimit. Dat biedt een reeks films die inspireren, motiveren, innoveren en doen geloven. De nogal Amerikaanse opzet van dit kanaal biedt een aantal films die naar Europese maatstaven over-de-top zijn. Andere films daarintegen bieden juist wel fraaie content. De site bundelt bestaand materiaal voor distributie. Over de ‘rechten’ bestaat geen twijfel: “All content included on this site […] is property of their respective owners.”

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.