Gedicht van Brian Christian

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

T36 heeft al vele jaren iets met de poëzie. En vandaag toont de site daarom een gedicht van Brian Christian (1984, Wilmington – Delaware). Op een fraaie manier middels film geillustreerd door de Amerikaanse filmer Michael Langan. De film heet dan ook ‘Heliotropes’ en duurt 3 min. De productie is in 2010 gerealiseerd en vanaf nu online. Het gedicht gaat over de paralelle drijfveren van mens en natuur om zo veel mogelijk in het licht te blijven op een aarde die ook een schaduwzijde kent.
Eerdere gedicht-verfilmingen in dit Vlog zijn bijvoorbeeld ‘Adem’ van Hagar Peeters (gemaakt door Mark Routs van T36) en Energetisch van Wiel Kusters (ook uit de T36-keuken).

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.