Deep Sea

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Op het YouTube kanaal Showtime is een van de oudste op YouTube en starte in Juni 2006. Je vind er een rommeltje aan animatie successen, trailers, TV-snippers en andere toevalligheden. Maar ook dit mooie pareltje van PES. Het kanaal werd meer dan 5 miljoen keer bezocht en bood meer dan 360 miljoen filmweergaven. 88.000 mensen hebben zich geabonneerd.
Het YouTube platform kent natuurlijk oeverloos veel kanalen, waarvan enkelen bijzonder de moeite waard zijn. Sommigen zijn gerelateerd aan omroepen, zoals het kanaal van Discovery Channel, dat Curiosity is gedoopt. De meest bezochte YouTube kanalen zijn op een enkele pagina’s te vinden en vormen de weg naar miljarden views.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.