Ambassadrice voor de Regio

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Inmiddels heeft T36 al ongeveer 100 portretten gemaakt van Limburgers die er nadrukkelijk voor gekozen hebben om in het Zuiden te gaan wonen. Hun enthousiasme wordt gedeeld met vele kijkers, want het kijkcijfer per portret loopt snel op tot boven de virale grens van 3.000 hits. Dat komt ondermeer omdat veel kijkers nog enkele andere portretten mee snacken. De campagne zal nog enige jaren voortduren en gelukkig zijn er ook nog heel wat Zuid Limburgsers in kaart te brengen. En als er dan toch iemand de regio ‘aantrekkelijk’ op de kaart moet zetten, laat dat dan de bewoner – in dit geval Sylvia – zelf doen. De films maken deel uit van een druk bezochte website, die onlangs in de prijzen viel van de International Web Marketing Association.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.