Voiceloze, virale Commercial

 • Delen op Facebook
 • Delen op Twitter
 • Delen op LinkedIn

Deze viral van Google gaat over het nieuwe besturingssysteem voor tablets: Android 3.0 met als nick name ‘Honeycomb’. Om meteen in de film te laten zien wat het besturingssysteem allemaal kan, heeft Google er een soort demo van gemaakt. Er wordt dan ook geen woord in gesproken, maar slechts Engelstalige one-liners in beeld gebracht. De propositie is tamelijk simpel en de clip een beetje onrustig in zijn soort. Toch moet deze tablet-versie het gaan opnemen tegen het succes van Apple’s iPad. De film is al online vanaf januari dit jaar en heeft inmiddels iets meer dan 500.000 kijkers bediend. Tijdens de elektronicabeurs CES die nu in Las Vegas begint zou de verkoop van de tablets met Honeycomb moeten losbarsten, is de belofte.

Reacties
 1. stijn op 31/08/2011

  Niet echt mijn smaak, onverfijnd muziekje. En het OS lijkt soms wel erg veel op Apple 😉
  Mijn advies: Blijf bij search …

  Beantwoorden
 2. Jean-Paul Toonen op 01/09/2011

  Helemaal mee eens… muziek is bulk van de lelijke soort. En de visualisering al even rommelig. Het wonderlijke is dan ook dat een bedrijf als Google met deze wansmaak de virale markt op gaat. En daarmee hoop de concurrentie (Apple) het hoofd te bieden. Je hebt gelijk als je zegt, hoort niet thuis op deze site… ik zal hem t.z.t. weghalen 😉

  Beantwoorden