Viral Campagne Reisbureau

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Reisbureau STA Travel uit Australië stuurde drie kerels (Rick Mereki, Andrew Lees en Tim White) op reis rond de wereld. Neem een minuut de tijd om deze 6 weken durende reis te beleven in een beeldenstorm die natuurlijk smaakt naar mee. Op het YouTube kanaal van Statravel zijn nog meer creatieve films te zien, bijvoorbeeld rond de thema’s Leren en Eten. die een stimulerend effect hebben op de reisbehoefte. Een slimme campagne waarven we nog geen resultaten kennen. Maar de kijkcijfers schommelen tussen de 120.000 en 400.000 bij films van 1 á 2 minuten. En dat is een fraai viraal resultaat. Zulke cijfers hebben een veel grotere betekenis dan TV-kijkcijfers, omdat we bij TV merendeels te maken hebben met ongeinteresseerd publiek. En dat komt bij virals niet voor. De muziek in deze films is van Kelsey James.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.