Strip Short Film

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Parijs is de Europese bakermat van de strip. Hier komen van oudsher alle talenten bijeen en hopen op een overeenkomst met een van de grote uitgevers. Maar dat diezelfde talenten ook in staat zijn tot prachtige animaties, blijkt uit deze shortfilm. Een verhaal over vriendschap op een olieboorplatform, waarbij een van hen doordraait in psychoses. De film is in 2011 gemaakt door vijf studenten aan de Parijse GOBELINS, l’école de l’image est assurée par Premium Films (130, rue de Turenne – 75003 Paris – Tél. +33 1 42 77 06 39 – Mél. : animation@premium-films.com). De title van de film is: LES CHIENS ISOLES

Reacties
  1. Ellyan van Duurling op 27/08/2011

    Mooi! Dankjewel. Ooit de animatiefilm Corto Maltese gezien? Ook die stilte. Groet, Ellyan

    Beantwoorden