Slim Geschenk van Real Wire

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Het Engelse RealWire verspreid online nieuws voor PR bureaus en corporate clienten in het VK en Europa. In deze shortfilm geeft het bureau een stuk deskundigheid gratis weg. Er wordt middels een stijlvolle uitleg de overgang getoond van een Journalistiek-georiënteerde PR naar een community georiënteerde aanpak. De beelden zijn verhelderend en toch ook sober. Door zo’n formele, correcte voice en helder verhaal is het geheel als een college, heel erg dienstbaar naar de kijker. De film is dan ook al vier jaar oud en niet echt bedoeld om kijkers te imponeren, maar te informeren. Door dit elementair onderwerp zo helder te verspreiden, trekt RealWire een internationale autoriteit naar zich toe. En dat zijn unieke kansen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.