Muziek vanuit de ziel

 • Delen op Facebook
 • Delen op Twitter
 • Delen op LinkedIn

Soms kan muziek je bij de eerste noot raken. “Come back Down” van J.viewz is zo’n nummer. Tekstueel verhalend, abstract en prachtig gezongen door Joshua James. En als dan emotie en muziek zo passend aangevuld worden door de muziekclip haal je in mijn ogen [Stijn, red.] de hoofdprijs. De plaat kom van het nieuwe Album “Rivers and Homes“, dat nog niet in Itunes te kopen is, maar wel makkelijk via zijn eigen website, en echte aanrader.

Reacties
 1. Jean-Paul Toonen op 04/08/2011

  Euh… Op dit punt zijn we het niet eens. Ik vind het een behoorlijk suffe clip, waarin het ontbreekt aan creativiteit en en kwaliteit van uitwerking. Dat ingetekende mondje irriteert en het eindeloze gewiebel van dat babyspul ook. Het concept, de realisatie en verrassing zijn beneden peil. En met alle waardering voor smaakverschillen… de muziek had ook uit 1987 kunnen komen. Ik herken er geen hoofdprijs in.

  Beantwoorden
 2. Stijn Halfens op 04/08/2011

  Het doet me goed te zien dat niet iedereen hier slaapt, en zijn gevoel (mening) voor zich uitschuift. Want communicatie begint bij een gevoel overbrengen, en vaak gebeurd dat in muziek en haar clips op een abstracte, maar onmiskenbare manier. Vandaar dit voor mijn smaak dit prachtig is. Gelukkig verschillen smaken, anders zouden de oude stadskernen van onze mooie wereld allang veranderd zijn in alleen nog maar vinexwijken en zouden we allemaal bij dezelfde toko eten ;).

  Beantwoorden
 3. Jean-Paul Toonen op 05/08/2011

  Helemaal mee eens… Minder dezelfde Toko, minder vinex. Dat deel ik allemaal. Maar om als clip, film, viral, docu of wat-dan-ook-film in dit blog terecht te mogen komen… moet je wel iets bieden wat objectief erg onderscheidend is. Concept, sound, script, executie en/of muziek, of maatschappelijke context. En objectief gezien – dus geheel los van smaakverschillen – zie ik in deze clip geen enkel onderscheid. Ze biedt geen vernieuwing, ook niet op onderdelen… zo zie ik dat. 🙂

  Beantwoorden