Interactieve Video

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Een film die je monteert tijdens het afspelen, dat was de uitdaging voor het Interactive Marketing Team van Coca-Cola Germany voor Sprite Zero. Het maakt slim gebruik van de snel-reagerende skipp-functie die YouTube biedt, waarmee stukken van de film naadloos kunnen worden overgeslagen. Daarom is vooral het geluid bijzonder slim bewerkt namelijk zo, dat er geen storende overgangen hoorbaar zijn.
Het team plande de opnamen in augustus en koos voor Berlijn. De adverteerder nam de moedige stap om veel ruimte te laten voor de content, ten koste van het merk. In het resultaat zit ‘Sprite’ slechts min of meer impliciet opgesloten. Pas als je de film gaat versnellen en vertragen is de kans groot dat je de missie meekrijgt: Sprite, Maximae Erfrischung. Nog geen twee dagen geleden geplaatst en nu 4000 virale hits op Youtube. Dat zal wellicht de goede kant uit gaan.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.