Gevouwen Hoogtepunten

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

De ontwikkelingen in de historie van de vindingrijke mens volgen elkaar snel op. Verzekeringsmaatschappij Axa heeft die hoogtepunten in de geschiedenis gevisualiseerd middels een origami-figuur die steeds transformeert naar iconen als ‘het wiel’ en ‘het kompas’ etc. De productie komt van het toonaangevende New Yorkse bureau Tronic waar heel creatief en experimenteel werk vandaan komt. Het concept van de commercial is: “to address the desire to remain relevant in a constantly advancing world.” En daaruit de missie: “the spot informs the public that the future is uncertain – but AXA is present now and through any changes to come.” Hoe dat gevoeld wordt door de uiteenlopende kijkersgroepen, mag iedereen zelf afwegen. Fraai gemaakt is het in elk geval wel.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.