Fraai online video kanaal

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Lacoste gaf twee jaar geleden al een eigen draai aan haar sportswear. Met deze prachtige video waarin de sport “tennis” opnieuw wordt ‘uitgevonden’. Op haar Online Video Kanaal is inmiddels vanalles te vinden wat het merk die unieke en eigenwijze sfeer geeft. Een eigen Online Video Kanaal is voor merkproducten een volstrekte noodzaak geworden. Zeker waarbij het gaat over producten die zich maar met moeite kunnen onderscheiden in uitvoering en vormgeving. Het Lacostekanaal is eenvoudig en artistiek in uitvoering en nodigt uit tot veel snacken. Video Snacken is het begrip dat aangeeft dat als men binnen een kanaal na het zien van de ene film op een volgende klikt.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.