Film als Inspiratiebron door Blurb

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Blurb is producent van fotoboeken. Geen bulk, maar op maat. En wel in een bijzondere kwaliteit, want Blurb bied oplossingen voor de hele range gebruikers: van amateurs die snel hun eigen fotoboek willen bestellen, tot professionele vormgevers die via ontwerpprogramma’s een heel persoonlijk gedesigned boek willen maken. Wat Blurb echt geniaal heeft aangepakt zijn de promo’s op online video. Op haar site heeft Burb een hele serie video-stories van mensen die een goede gelegenheid vonden om z’n boek te laten maken. En die verhalen zijn erg goed gemaakt. Een zeer geslaagd voorbeeld van een toepassing van online video. De films worden gehost op Vimeo. Zo is er ook een eigen YouTube Kanaal en dat alles ging pas deze maand (augustus 2011) van start. Als Burb de distributie slim aanpakt garanderen wij een groot succes.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.