Demo the Mill

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Voor toonaangevende productiebedrijven in commercials zijn ze blijkbaar nog steeds van betekenis, de turbulente showreels die alle spierballenwerk laten zien van hetgeen er zoal geproduceerd is de laatste tijd. Van The Mill (New York) hebben we al heel wat vaker hier iets geplaatst, want het bedrijf produceert onder andere commercials, animaties, content direction, music videos, motion graphics en visual effects. Op het Vimeo kanaal van The Mill zijn sowieso heel interessante Making Of films te bekijken, waarin de samenwerking met diverse VFX teams uit Los Angeles tot volle uitdrukking komt. De productiewereld bevindt zich in een sneltrein waarin doorlopend grenzen worden verlegd, zeker nu al deze toepassingen ook 3D verwerkbaar zijn.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.