De snel groeiende Online Video Markt

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

De officiele naam is ‘Rich Media Advertisement’ met video als hoofdschotel: het snelst groeiend fenomeen in Marketing. Dat blijkt uit een serie onderzoeken die Google heeft laten uitvoeren. Bij dit voorbeeld van zo’n campagne liegen de resultaten er niet om. Met een beetje gezond verstand is te begrijpen dat de combinatie video en HTML5 een nieuwe wereld voor de adverteer open breekt. Deze film is door een student gemaakt, kostte slechts een paar honderd dollar maar heeft een succesvol bedrijf op poten gekregen. En al bleek uit vooronderzoek maar een fractie van het Amerikaanse publiek in het thema ge├»nteresseerd, inmiddels zagen zo’n 16 miljoen bezoekers de film. Het werd een klassiek Amerikaans verhaal gericht op het jongere publiek, een doelgroep die online en viraal te vinden is.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.