Kredietcrisis in ander Perspectief

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Terwijl een groep Nederlanders de Grieken neerzet als ongedisciplineerde luilakken die geen monetaire hulp verdienen, hebben de Grieken zelf een compleet andere visie. Het aardige van internet is, dat alle standpunten beschikbaar zijn in online documentaires. Debtocracy is een ander gezichtspunt met interessante stellingname. De makers zeggen daar zelf over: “For the first time in Greece a documentary produced by the audience. “Debtocracy” seeks the causes of the debt crisis and proposes solutions, hidden by the government and the dominant media.” Filmisch is zo’n documentaire een samenraapsel uit sterk uiteenlopende bronnen. Maar daardoor niet minder interessant. De credits worden aangevoerd door: Editor/Script Katerina Kitidi & Aris Chatzistefanou.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.