Van Shitprobleem naar Oplossing

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

De sanitaire voorzieningen zijn in grote delen van de wereld ronduit beroerd. En wie nadenkt over het milieu en het welzijn van miljarden mensen, begrijpt dat daar iets aan gedaan zou moeten worden. Animator Martijn Kersten vond deze illustratieve animatie over de campagne die innovators en donateurs moet aansporen tot bijdragen. Het probleem kan in veel bewoordingen worden uitgelegd, maar visualiseren is hier beslist een oplossing die iedereen doet begrijpen wat er speelt. Het initiatief komt van Bill en Melinda Gates, die zich op de meest uiteenlopende wereldproblemen hebben gestort. Dit is er één van… en voor Amerikaanse begrippen niet de makkelijkste.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.