Toekomst van het Web

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Elevation Partners Directeur en Co-Founder Roger McNamee geeft op ForaTV een opmerkelijke lezing over de toekomst van het Web. Microsoft verloor in drie jaar tijd bijna de helft van haar invloed op internet apparaten. Google is volgens McNamee de volgende partij die haar positie heeft overspeeld. Met de komst van HTML5 krijgt creativiteit alle troeven in handen. Hij benoemt de iPad als de belangrijkste ontwikkeling in technologie. Hij biedt er prachtige voorbeelden bij, waardoor zijn betoog erg overtuigend wordt. Maar liefst 52 minuten op de toppen van de toekomst, in uiterst heldere en visionaire bewoordingen. Soms zo profetisch dat het publiek in de lach schiet.. en McNamee antwoordt met: “I’m serious about this”.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.