Girl Next Door

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Deze animatiefilm is gemaakt door een jong team onder supervisie van Egbert de Ruiter van de HK Utrecht. Bastiaan Schravendeel (regie), Jean-Paul Tossings (techniek) en Sander Kamermans (art director) hebben er een eigentijds en fraai beeld van gemaakt. Het verhaal is van alle tijden maar de uitwerking absoluut eigentijds. Een jonge knaap wordt verliefd op zijn oudere buurmeisje. De keuze om alle karakters zonder gezicht uit te werken is opmerkelijk. En misschien ook wel iets van deze tijd. De makers zeggen daarover: “The challenge was telling this short story without the use of faces, using only body language to convey often subtle emotion. This required a shading and animation style that would communicate posture and motion very clearly.” Geluid werd gedaan door Peter van der Velden, muziek door Alex Debicki. De titel is “Blik”.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.