Corporate Mindshift

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

T36 staat voor vernieuwing in communicatie. Maar dat betekent niet dat klassiek werk bij het oud papier is gezet. Het bureau maakt ze dan ook nog steeds, corporate films die een mindshift in de positionering teweegbrengen. Wie bijvoorbeeld al 10 jaar zaken doet met Medireva maar in de tussentijd het bedrijf nooit meer heeft bezocht, staat versteld van de ontwikkeling die Medireva heeft doorgemaakt. In deze corporate film laten we zien hoe het team is georganiseerd en vooral op welk niveau dat is aangepakt. Voor heel wat vertrouwde klanten – die met volle aandacht de film helemaal willen zien – is dat een ware openbaring. En zelfs het eigen personeel kijkt ineens met heel andere ogen naar hun eigen organisatie. Wat je in 3 minuten al niet kunt doen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.