Super Geconcentreerd

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

Amerikanen kunnen als geen ander doelmatig communiceren. Het sterkste online-bewijs hiervan levert professor Robert Reich. In 2 minuten geeft hij de meest wezenlijke economieles over de complexe malaise die Amerika teistert. Hij verbindt de oorzaken van de economische ellende met vijf statements. En in simpele tekeningetjes geeft hij die boodschap herinneringswaarde. Op het moveon kanaal zijn meerdere short-statements te vinden, die in enkele minuten ijzingwekkende inhoud bieden. Het kanaal richt haar ontnuchterende commentaren op de valse en oneerlijke politiek, die de Verenigde Staten in het slop hebben gebracht. Het gebruik van TV-zendtijd was zelden eerder zo efficiƫnt.

Reacties
  1. Stijn op 26/06/2011

    En als je dan de lange versie wilt. Schrik dan niet van deze top-econoom:
    http://www.youtube.com/watch?v=m9wM-p8wTq4&feature=share

    Beantwoorden