Quality Time

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

De kwaliteit van het leven schuilt in de details. En als dan in de meest alledaagse genoegens de beste kwaliteit te vinden is, hebben we het over de hoogste leefkwaliteit. Zuid Limburg staat daarom bekend. Het allerbeste bier, de allerfijnste koffie, de mooiste landschappen, de meest Europese ligging, de meeste zon, de mooiste winters, de gezelligste feesten en de leukste taal. De Nederlander drinkt ten slotte 8,4 kg koffie per jaar. De superlatieven van het zuiden worden in de campagne van Regio Branding in geraffineerde plakjes uitgeserveerd. En al laten we ze lang niet allemaal zien op deze site, dit T36-filmpje is er een van bijzondere sensatie. De geur van verse koffie straalt ervan af en evenaart zijn Amerikaanse broertje.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.